GeceForum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Herşey Paylaşım Demektir
 
AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

 

 Tüm deniz ürünleri tarifleri

Aşağa gitmek 
2 posters
YazarMesaj
GeceForum™ Demon
♦•AdmiN•♦
♦•AdmiN•♦
GeceForum™ Demon


Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 401
Rep Güçü Rep Güçü : 557
Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 22/08/09
Yaş Yaş : 29
Nerden Nereyee !!!!
İş/Hobiler İş/Hobiler : Sabaha Kadar Pc Oynamak / Metin2 / Futbol/ Öyle Böyle
Lakap Lakap : PaTRoN


Tüm deniz ürünleri tarifleri Empty
MesajKonu: Tüm deniz ürünleri tarifleri   Tüm deniz ürünleri tarifleri I_icon_minitimeC.tesi Ağus. 22, 2009 4:37 am

Ahtapot Kuşkonmaz ve Domates Salatası (6 Kişilik)

MALZEMELER
300 gr. Haşlanmış Ahtopot
30 Sap Yeşil Kuşkonmaz
30 Parça Kıyılmış Domates
230 gr. Yabani Roka
2 Diş Kıyılmış Sarımsak
10 Fesleğen Yaprağı
2 Tutam Taze Kekik
6 Çorba Kaşığı
Zeytinyağı
2 Çorba Kaşığı Sirke
2 Adet Limonun Suyu
60 gr Ezilmiş Siyah
ZeytinTüm deniz ürünleri tarifleri Smiliv tuzTüm deniz ürünleri tarifleri Smiliv Karabiber
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://gece.forum.st
GeceForum™ Demon
♦•AdmiN•♦
♦•AdmiN•♦
GeceForum™ Demon


Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 401
Rep Güçü Rep Güçü : 557
Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 22/08/09
Yaş Yaş : 29
Nerden Nereyee !!!!
İş/Hobiler İş/Hobiler : Sabaha Kadar Pc Oynamak / Metin2 / Futbol/ Öyle Böyle
Lakap Lakap : PaTRoN


Tüm deniz ürünleri tarifleri Empty
MesajKonu: Geri: Tüm deniz ürünleri tarifleri   Tüm deniz ürünleri tarifleri I_icon_minitimeC.tesi Ağus. 22, 2009 4:37 am

Ahtapot Salatası (6 Kişilik)

MALZEMELER
500 gr ahtapot
3 diş sarmısak
1 kahve fincanı beyaz şarap
1/2 kahve fincanı zeytinyağı
1 limonun suyu
1 demet maydanoz
5 adet taze soğan
10 adet siyah zeytin
TuzTüm deniz ürünleri tarifleri Smiliv karabiber
Kiraz domates


HAZIRLANIŞI
Ahtapotu temizlenmiş ya da dondurulmuş olarak alın.
Ahtapotu 1 diş sarımsak ve 4 sap maydanozla birlikte bir tencereye
koyun. Üzerini kaplayacak kadar su ilave edin. Ahtapot iyice
yumuşayıncaya kadar haşlayın.Haşlanmış ahtapotu küçük doğrayın. Salata
kasesine koyupTüm deniz ürünleri tarifleri Smiliv üzerine beyaz şarap gezdirin.
Sosunu hazırlamak içinTüm deniz ürünleri tarifleri Smiliv zeytinyağıTüm deniz ürünleri tarifleri Smiliv limon suyuTüm deniz ürünleri tarifleri Smiliv ezilmiş 2 diş sarımsakTüm deniz ürünleri tarifleri Smiliv tuz ve karabiberi karıştırın.
Ahtapot salatasının üzerine ince kıyılmış taze soğan ve maydanoz serpipTüm deniz ürünleri tarifleri Smiliv ince kesilmiş limon kabuğuTüm deniz ürünleri tarifleri Smiliv zeytin ve ikiye bölünmüş kiraz domateslerle süsleyin. Hazırladığınız sosu salatanın üzerine gezdiripTüm deniz ürünleri tarifleri Smiliv servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://gece.forum.st
GeceForum™ Demon
♦•AdmiN•♦
♦•AdmiN•♦
GeceForum™ Demon


Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 401
Rep Güçü Rep Güçü : 557
Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 22/08/09
Yaş Yaş : 29
Nerden Nereyee !!!!
İş/Hobiler İş/Hobiler : Sabaha Kadar Pc Oynamak / Metin2 / Futbol/ Öyle Böyle
Lakap Lakap : PaTRoN


Tüm deniz ürünleri tarifleri Empty
MesajKonu: Geri: Tüm deniz ürünleri tarifleri   Tüm deniz ürünleri tarifleri I_icon_minitimeC.tesi Ağus. 22, 2009 4:37 am

Aioli Soslu Uskumru (5 Kişilik)

MALZEMELER
1 1/2 su bardağı mayonez
2 diş sarmısak dövülmüş
2/5 su bardağı zeytinyağı
5 orta boy uskumru
1/2 çay kaşığı tuz
1 su bardağı un
2 çorba kaşığı margarin
1 limon (süsleme için)
1 demet maydanoz (süsleme için)


HAZIRLANIŞI
Izgarayı yakıpTüm deniz ürünleri tarifleri Smiliv zeytinyağı ile iyice yağlayın.
Önce aioli sosu hazırlayın. Bunun için dövülmüş sarımsakla mayonezi bir
telle iyi karıştırın. Daha iyi bir yöntem olarak mayonez yapmaya
başlarken karıştıma kabına yumurta sarısıTüm deniz ürünleri tarifleri Smiliv hardalTüm deniz ürünleri tarifleri Smiliv
sirke koyduğunuzda dövülmüş sarmısağı da ilave edin. Sonra tıpkı
mayonez yapılır gibi zeytinyağını bir sicim gibi akıtarak bu malzemeye
yedirin.
Balıkları temizleyipTüm deniz ürünleri tarifleri Smiliv kanı tamamen gidinceye kadar yıkadıktan sonra süzülmeye bırakın. UnuTüm deniz ürünleri tarifleri Smiliv balıkları alacak büyüklükte bir kaba eleyin. Balıkların her iki yanını hafifçe tuzlayın. Yine her iki yanını una bulayıpTüm deniz ürünleri tarifleri Smiliv silkeleyerek fazla unlarını atın.
Unlanmış balıkları ızgaranın üzerine yerleştirin. Üzerlerine kalan
zeytinyağını arasıra bir fırça ile sürerek bir kere çevirip her iki
yanını da renk alıncaya kadar yaklaşık 6-7 dakika pişirin.
Margarini bir kapta eritin. Izgara edilmiş uskumrular üzerine eritilmiş
margarini bir fırça ile sürün. Uskumruları dilerseniz limonTüm deniz ürünleri tarifleri Smiliv maydanozla süsleyipTüm deniz ürünleri tarifleri Smiliv yanında aioli soslaTüm deniz ürünleri tarifleri Smiliv sıcak olarak servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://gece.forum.st
GeceForum™ Demon
♦•AdmiN•♦
♦•AdmiN•♦
GeceForum™ Demon


Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 401
Rep Güçü Rep Güçü : 557
Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 22/08/09
Yaş Yaş : 29
Nerden Nereyee !!!!
İş/Hobiler İş/Hobiler : Sabaha Kadar Pc Oynamak / Metin2 / Futbol/ Öyle Böyle
Lakap Lakap : PaTRoN


Tüm deniz ürünleri tarifleri Empty
MesajKonu: Geri: Tüm deniz ürünleri tarifleri   Tüm deniz ürünleri tarifleri I_icon_minitimeC.tesi Ağus. 22, 2009 4:37 am

Akdeniz usulü

MALZEMELER
3 su bardağı bira
1 kg pişmiş ve ayıklanmış karides
3 adet dilimlenmiş pırasa
2 adet kıyılmış soğan
3 sap maydanoz
1 adet kereviz yaprağı
1 adet defne yaprağı
3 yemek kaşığı tereyağı yada margarin
3 yemek kaşığı un
tuz
biber
pilav


HAZIRLANIŞI
BiraTüm deniz ürünleri tarifleri Smiliv pırasaTüm deniz ürünleri tarifleri Smiliv soğanTüm deniz ürünleri tarifleri Smiliv defne yaprağıTüm deniz ürünleri tarifleri Smiliv maydanoz ve kereviz yaprağını 15 dakika pişirin. Daha sonra sebzeleri süzerek çıkarın. Tereyağını eritinTüm deniz ürünleri tarifleri Smiliv un ve biranın kalanını da katarak kısık ateşte koyulaşana kadar karıştırın. Karidesleri ilave edinTüm deniz ürünleri tarifleri Smiliv 5 dakika kadar pişirin. Tuz ve biberi de ilave etmeyi ihmal etmeyin. Sıcak pilavla servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://gece.forum.st
GeceForum™ Demon
♦•AdmiN•♦
♦•AdmiN•♦
GeceForum™ Demon


Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 401
Rep Güçü Rep Güçü : 557
Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 22/08/09
Yaş Yaş : 29
Nerden Nereyee !!!!
İş/Hobiler İş/Hobiler : Sabaha Kadar Pc Oynamak / Metin2 / Futbol/ Öyle Böyle
Lakap Lakap : PaTRoN


Tüm deniz ürünleri tarifleri Empty
MesajKonu: Geri: Tüm deniz ürünleri tarifleri   Tüm deniz ürünleri tarifleri I_icon_minitimeC.tesi Ağus. 22, 2009 4:37 am

Akşam Sefası (6 Kişilik)

MALZEMELER
400 gr Patates
500 gr Erişte
5 Arpacık Soğanı
1.5 Kahve Fincanı Margarin
300 ml Kırmızı Şarap
2 ÇorbaKaşığı SirkeTüm deniz ürünleri tarifleri Smiliv tuz
2 Et Suyu TabletiTüm deniz ürünleri tarifleri Smiliv karabiber
1/2 Demet Maydanoz
400 gr Lahana
3 Yumurta
6 Somon Fileto
1 Limon
150 gr Süt Kreması
2 Çorba Kaşığı Margarin


HAZIRLANIŞI
Patatesleri kabuklarını soymadan haşlayın. Suyunu süzüp kabuklarını
soyun. iri iri rendeleyin. Soğanları soyup uzunlamasına doğrayın. 1
çorba kaşığı margarin eritip soğanTüm deniz ürünleri tarifleri Smiliv
şarap ve siraaai ekleyin. Tenceredeki karışım yarıya inene kadar
pişirin. Et suyu tableti ve yarım su bardağı su ekleyin. Tuz ve
karabiber ekleyin.
Maydanozu yıkayıp yapraklarını ayıklayın. Lahanayı yıkayıp ayıklayın.
Yaprak kısımlarında bulunan sert damarları kestikten sonra küçük küpler
halinde dağrayın. 2 dakika haşlayın.
Fırını 250 dereceye ayarlayıp önceden ısıtın. Yumurtaların aklarını ve
sarılarını ayırın. Lahanayı kalan süt kreması ve maydanozla karıştırıp
püre haline getirin. PatatesleriTüm deniz ürünleri tarifleri Smiliv
yumurta sarıları ve limon kabuğunu karıştırın. Yumurta aklarını köpük
halini alıncaya kadar çırpın. Balığı margarinde hafifçe kavurup fırın
tepsisine alın. Sebzeleri üzerine yayıp 15 dakika fırında pişirin.
Erişteyi haşlayın. Soğanlı karışımı tekrar ısıtın. Balığı soğanlı
karışım ve erişte eşliğinde servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://gece.forum.st
GeceForum™ Demon
♦•AdmiN•♦
♦•AdmiN•♦
GeceForum™ Demon


Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 401
Rep Güçü Rep Güçü : 557
Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 22/08/09
Yaş Yaş : 29
Nerden Nereyee !!!!
İş/Hobiler İş/Hobiler : Sabaha Kadar Pc Oynamak / Metin2 / Futbol/ Öyle Böyle
Lakap Lakap : PaTRoN


Tüm deniz ürünleri tarifleri Empty
MesajKonu: Geri: Tüm deniz ürünleri tarifleri   Tüm deniz ürünleri tarifleri I_icon_minitimeC.tesi Ağus. 22, 2009 4:37 am

Alabalık Buğulama (4 Kişilik)

MALZEMELER
4 adet Alabalık (fileto edilmiş)
4 adet defne yaprağı
3 adet domates
3 adet çarliston biber
1.5 adet limonun suyu
70 gr. tereyağ(margarin veya likit yağ da olabilir)
250 gr. mantar
1 çorba kaşığı kapari turşusu
Tuz ve karabiber


HAZIRLANIŞI
Domatesler halka halinde kesilip yağlanmış tavaya dizilir.Alabalık
filetoları domateslerin üzerine yerleştirilir.Bakiye domatesler ise
dörde bölünüp balıkların aralarına yerleştirilir.
Çarliston biberler çekirdekleri çıkarıldıktan sonra uzun şeritler (veya
halkalar) halinde kesilerek balıkların üstüne yerleştirilir. İkiye
bölünmüş mantarlarTüm deniz ürünleri tarifleri Smiliv bir çorba kaşığı kapari turşusu ve defne yaprakları ilave edilir.
Limon suyu ve balıkların üst seviyesine kadar su konurTüm deniz ürünleri tarifleri Smiliv kararınca tuz ve karabiber ilave edilir ve kapağı kapatılıp hafif ateşte 30 dakika pişirilir.
Not: İsteyenler 2 ila 3 diş doğranmış sarımsak ta ilave edebilirler.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://gece.forum.st
GeceForum™ Demon
♦•AdmiN•♦
♦•AdmiN•♦
GeceForum™ Demon


Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 401
Rep Güçü Rep Güçü : 557
Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 22/08/09
Yaş Yaş : 29
Nerden Nereyee !!!!
İş/Hobiler İş/Hobiler : Sabaha Kadar Pc Oynamak / Metin2 / Futbol/ Öyle Böyle
Lakap Lakap : PaTRoN


Tüm deniz ürünleri tarifleri Empty
MesajKonu: Geri: Tüm deniz ürünleri tarifleri   Tüm deniz ürünleri tarifleri I_icon_minitimeC.tesi Ağus. 22, 2009 4:38 am

Alabalık Izgara (6 Kişilik)

MALZEMELER
4 adet büyük alabalık
4 adet küçük domates
12 adet defne yaprağı
2 adet kırmızı soğan
Roka


HAZIRLANIŞI
Alabalığın karnını yarıp içini temizleyin. Bütün kılçığını çıkarın.
Alabalık filetoların içine domates ve limon dilimleri ile defne yapraklarını yerleştirin.
Alabalıkları yağlanmış tepsiye dizin. 200 derece ısıtılmış fırında üzerleri kızarıncaya kadar pişirin.
Yanında roka marul ve halka şeklinde doğranmış kırmızı soğan ile sıcak olarak servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://gece.forum.st
GeceForum™ Demon
♦•AdmiN•♦
♦•AdmiN•♦
GeceForum™ Demon


Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 401
Rep Güçü Rep Güçü : 557
Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 22/08/09
Yaş Yaş : 29
Nerden Nereyee !!!!
İş/Hobiler İş/Hobiler : Sabaha Kadar Pc Oynamak / Metin2 / Futbol/ Öyle Böyle
Lakap Lakap : PaTRoN


Tüm deniz ürünleri tarifleri Empty
MesajKonu: Geri: Tüm deniz ürünleri tarifleri   Tüm deniz ürünleri tarifleri I_icon_minitimeC.tesi Ağus. 22, 2009 4:38 am

Ananaslı Yengeç Salatası (Lobster Salad)

MALZEMELER
150 gr. veya 2 su bardağı dolusu yengeç (doğranmış)
1 yemek kaşığı peanut (yağ gibi kullanacağız ya da sıvıyağı)
1 diş sarmısak (üçe bölünmüş)
2 yemek kaşığı limon suyu
1 adet kesme şeker
1 dal yeşil soğan (çok ince kıyılmış)
3 dal taze nane
3 dal taze fesleğen
1 yemek kaşığı tuz
1 yemek kaşığı karabiber

HAZIRLANIŞI
Öncelikle bir bütün ananası ortadan boylamasına ikiye bölüp içini ufak küp parçalar halinde çıkaralım.
Bu arada yengeci tuzlu suda 10-12 dakika haşlayıp içinin etlerini çıkaralım. Ya da dondurulmuş yengeci küp doğrayalım.
Tavamızı kısık ateşe oturtupTüm deniz ürünleri tarifleri Smiliv yağı ya da peanutu koyalım. Sarmısakları ekleyipTüm deniz ürünleri tarifleri Smiliv
sararıncaya kadar 2-3 dakika soteleyelim. Sonra sarmısakları çıkarıp
atalım. Çünkü önemli olan sarmısağın aromasını yağa bırakmasını
sağlamaktı. Sonra altını söndürelim.
Daha sonra bu yağın içine sıcakken şekeri atıp eritelim. Hemen limon suyuTüm deniz ürünleri tarifleri Smiliv yeşil soğanTüm deniz ürünleri tarifleri Smiliv naneTüm deniz ürünleri tarifleri Smiliv fesleğenTüm deniz ürünleri tarifleri Smiliv tuz ve karabiberi ekleyipTüm deniz ürünleri tarifleri Smiliv tahta kaşıkla iyice karıştıralım.
Bir kabın içinde bekleyen küp doğranmış yengeçlerimizi de ekleyipTüm deniz ürünleri tarifleri Smiliv en son küp doğradığımız ananas parçalarıyla karıştıralım.
Önceden içini oyduğumuz ananas kabuklarının içine bu karışımı yerleştiripTüm deniz ürünleri tarifleri Smiliv servise sunalım.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://gece.forum.st
GeceForum™ Demon
♦•AdmiN•♦
♦•AdmiN•♦
GeceForum™ Demon


Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 401
Rep Güçü Rep Güçü : 557
Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 22/08/09
Yaş Yaş : 29
Nerden Nereyee !!!!
İş/Hobiler İş/Hobiler : Sabaha Kadar Pc Oynamak / Metin2 / Futbol/ Öyle Böyle
Lakap Lakap : PaTRoN


Tüm deniz ürünleri tarifleri Empty
MesajKonu: Geri: Tüm deniz ürünleri tarifleri   Tüm deniz ürünleri tarifleri I_icon_minitimeC.tesi Ağus. 22, 2009 4:38 am

Bademli Alabalık Tava (4 Kişilik)

MALZEMELER
4 adet alabalık fileto
50 gr un
3 adet çırpılmış yumurta
100 gr kızarmış file badem
Yeterince tuz ve biber
Kızartma için 1 su bardağı sıvı yağ


HAZIRLANIŞI
Önce balıkları tuz ve biberleyin. Daha sonra her iki tarafını da una
bulayıp çırpılmış yumurtaya batırın. Bir tavada kızgın yağda her iki
tarafını da kızartın.
RokoTüm deniz ürünleri tarifleri Smiliv yeşil soğan ve limonla birlikte servis edin. En son file bademleri balığın üstüne serpin.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://gece.forum.st
GeceForum™ Demon
♦•AdmiN•♦
♦•AdmiN•♦
GeceForum™ Demon


Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 401
Rep Güçü Rep Güçü : 557
Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 22/08/09
Yaş Yaş : 29
Nerden Nereyee !!!!
İş/Hobiler İş/Hobiler : Sabaha Kadar Pc Oynamak / Metin2 / Futbol/ Öyle Böyle
Lakap Lakap : PaTRoN


Tüm deniz ürünleri tarifleri Empty
MesajKonu: Geri: Tüm deniz ürünleri tarifleri   Tüm deniz ürünleri tarifleri I_icon_minitimeC.tesi Ağus. 22, 2009 4:38 am

Bademli Balık Kebabı

MALZEMELER
1 Kg Balık
3 çorba kaşığı Un
60 gr margarin
1 tatlı kaşığı Tuz
1/2 tatlı kaşığı Karabiber
150 gr Soğan
250 gr Domates
50 gr Badem
400 gr Patates
1/2 demet Maydanoz
2-3 bardak Su
1 küçük yaprak Defne


HAZIRLANIŞI
Ön hazırlık olarak balığı temizleyin. Bunun için keskin bir bıçakla karnını yarın. İç organlarını çıkarıpTüm deniz ürünleri tarifleri Smiliv atın. Galsemalarını da çıkarıpTüm deniz ürünleri tarifleri Smiliv atın. Varsa pullarını kazıyın. Eğer büyük balık kullanıyorsanızTüm deniz ürünleri tarifleri Smiliv fileto çıkarıpTüm deniz ürünleri tarifleri Smiliv kuşbaşı büyüklüğünde parçalar halinde doğrayın. Küçük balıkları bütün olarak bırakın.
Soğanı ayıklayıpTüm deniz ürünleri tarifleri Smiliv küçük küpler halinde doğrayın. DomatesleriTüm deniz ürünleri tarifleri Smiliv kabuklarını soyup çekirdeklerini temizledikten sonraTüm deniz ürünleri tarifleri Smiliv
iri zar biçimi doğrayın. Bademi küçük bir kaba koyun. Üzerini örtecek
kadar su ilave edin. Orta ateşte birkaç dakika kaynatın. Kabı ateşten
alıpTüm deniz ürünleri tarifleri Smiliv suyu süzün. Bademlerin üzerinden soğuk su geçirin. Kabuklarını soyupTüm deniz ürünleri tarifleri Smiliv atın. Badem içlerini bir kenarda saklayın.
Patatesi soyupTüm deniz ürünleri tarifleri Smiliv iri zar biçimi doğrayın. MaydanozuTüm deniz ürünleri tarifleri Smiliv yıkayıp iyice kuruladıktan sonraTüm deniz ürünleri tarifleri Smiliv ince kıyın.
Unla tuzu karıştırın. Balıkları bu karışıma bulayın. Fazla unlarını silkeleyipTüm deniz ürünleri tarifleri Smiliv atın. Yağın yarısını orta boy bir tenceredeTüm deniz ürünleri tarifleri Smiliv orta ateşte eritin. Yağ kızmaya başlayınca unlanmış balıkları koyup. 5-6 dakikaTüm deniz ürünleri tarifleri Smiliv birkaç kere alt üst ederek kızartın. Kızarmış balıkları bir kaba aktarın. Tenceredeki yağı dökün.
Aynı tenceredeTüm deniz ürünleri tarifleri Smiliv kalan yağı orta ateşte eritin. Yağ kızınca soğan ve ayıklanmış badem içlerini koyupTüm deniz ürünleri tarifleri Smiliv bir kaşıkla sık sık karıştırarakTüm deniz ürünleri tarifleri Smiliv birkaç dakikaTüm deniz ürünleri tarifleri Smiliv bademler sararıp soğanlar pembeleşmeye başlayıncaya kadar pişirin. Kaba domatesleri ilave edin. Yine ara sıra karıştırarakTüm deniz ürünleri tarifleri Smiliv birkaç dakika daha pişirin.
Balığı ve patatesi tencereye koyun. Biberini serpin. Maydanozu
serpiştirin. Balıkların üzerini örtecek kadar su ilave edin. Defneyi
koyun. Ateşi kısın. Tencerenin kapağını sıkıca örtün. Bademli balık
kebabınıTüm deniz ürünleri tarifleri Smiliv kullandığınız balığın cinsine bağlı olarakTüm deniz ürünleri tarifleri Smiliv 10 ila 15 dakika arasındaTüm deniz ürünleri tarifleri Smiliv balık pişinceye kadar ateşte tutun. GerekirseTüm deniz ürünleri tarifleri Smiliv pişirme süresini uzatın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://gece.forum.st
GeceForum™ `SH[A]RK^®
♦•AdmiN•♦
♦•AdmiN•♦
GeceForum™ `SH[A]RK^®


Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 127
Rep Güçü Rep Güçü : 1000140
Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 22/08/09
Yaş Yaş : 34
Nerden İsTanbuL
İş/Hobiler İş/Hobiler : Bilgisayar... Bilgisayar..Bilgisayar..:D
Lakap Lakap : PsiKoPaT


Tüm deniz ürünleri tarifleri Empty
MesajKonu: Geri: Tüm deniz ürünleri tarifleri   Tüm deniz ürünleri tarifleri I_icon_minitimeC.tesi Ağus. 22, 2009 10:31 am

Teşekkürler ...
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://gece.forum.st/
 
Tüm deniz ürünleri tarifleri
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
GeceForum :: ]|I{•------» (Genel Kültür Bölümü) «------•}I| :: Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: