xDiLaN •Üye•
Mesaj Sayısı : 7 Rep Güçü : 21 Kayıt tarihi : 27/12/09 CeHeNNeM'in 7. Katı..! İş/Hobiler : Öğrenci...../müzik-bilgisayar-telewizyon-knklarla gezinti-yeni ortamlar-parti&graffiti-bitnck köpeiimm KoBRa ' MmMm....!!! Lakap : G£c£'nin Kızı
| Konu: Evanescence-Lithium Paz Ara. 27, 2009 3:07 pm | |
| Lithium, don't want to lock me up inside. -Lityum,beni içeri kilitlemeni istemiyorum
Lithium, don't want to forget how it feels without... -Lityum,yokken...nasıl hissettiğimi unutmak istemiyorum
Lithium, I want to stay in love with my sorrow. -Lityum,aşkın içinde kederimle birlikte kalmak istiyorum
Oh but God I want to let it go -Ama tanrım,gitmesine izin vermek istiyorum
Come to bed, don't make me sleep alone -Yatağa gel,beni yalnız uyutma
Couldn't hide the emptiness, you let it show. -Boşluğa saklanamazdın,göstermesine izin ver
Never wanted it to be so cold. -Çok soğuk olmasını istemedim asla
Just didn't drink enough to say you love me. -Sadece beni sevdiğini söyleyecek kadar içmedin
I can't hold on to me -Kendime dayanamıyorum
Wonder what's wrong with me. -bende yanlış olan nedir merak ediyorum
Lithium, don't want to lock me up inside. -Lityum,beni içeri kilitlemeni istemiyorum
Lithium, don't want to forget how it feels without... -Lityum,yokken...nasıl hissettiğimi unutmak istemiyorum
Lithium, I want to stay in love with my sorrow. -Lityum,aşkın içinde kederimle birlikte kalmak istiyorum
Don't want to let it lay me down this time. -Beni şuan aşağı bırakmanı istemiyorum
Drown my will to fly. -Boğularak uçacağım
Here in the darkness I know myself -Burada karanlığın içinde ,kendimi tanıyorum
Can't break free until I let it go -Gitmeme izin verinceye kadar beni özgürce koparamazsın
Let me go -Gitmeme izin ver
Darling, I forgive you after all. -Sevgilim herşeyden sonra seni affediyorum
Anything is better than to be alone. -Herşey yanlız olmaktan daha iyidir
And in the end I guess I had to fall. -Ve sanırım sonunda düşmüş olacağım
Always find my place among the ashes. -Daima yakılmış cesedin küllerinde bir yerde ara
I can't hold on to me, -Kendime dayanamıyorum
Wonder what's wrong with me. -Bende yalnış olan ne,merak ediyorum Lithium, don't want to lock me up inside. -Lityum,beni içeri kilitlemeni istemiyorum
Lithium, I want to stay in love with my sorrow. -Lityum,aşkın içinde kederimle birlikte kalmak istiyorum | |
|