Herşey Paylaşım Demektir |
|
| Komik Fıkralar | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
GeceForum™ `SH[A]RK^® ♦•AdmiN•♦
Mesaj Sayısı : 127 Rep Güçü : 1000140 Kayıt tarihi : 22/08/09 Yaş : 34 İsTanbuL İş/Hobiler : Bilgisayar... Bilgisayar..Bilgisayar..:D Lakap : PsiKoPaT
| Konu: Komik Fıkralar C.tesi Ağus. 22, 2009 11:14 am | |
| İki deli tımarhaneden kaçmaya karar vermişler. Biri ötekine: "Git bak bakalım dikenli teller yüksek mi alçak mı, eğer yüksekse altından kaçarız,alçaksa üstünden atlarız." Diğeri gitmiş, bir süre sonra geri gelmiş ve şöyle demiş: "Ne yazık ki kaçamayacağız arkadaşım çünkü hiç dikenli tel yok!" | |
| | | GeceForum™ `SH[A]RK^® ♦•AdmiN•♦
Mesaj Sayısı : 127 Rep Güçü : 1000140 Kayıt tarihi : 22/08/09 Yaş : 34 İsTanbuL İş/Hobiler : Bilgisayar... Bilgisayar..Bilgisayar..:D Lakap : PsiKoPaT
| Konu: Geri: Komik Fıkralar Paz Ağus. 23, 2009 6:37 pm | |
| Delinin biri hastanedeki havuza egilip su ictikten sonra, dogrulup agzındaki suyu yere tukurmus . Onu goren baska bir deli;-Ne oldu , demis, suyu niye tukurdun?Birinci deli:-Havuza iki seker atmıstım ,yine de tatsız.Ikinci deli:-Akıllım tabii tatsız olur.Niye karıstırmadın? |
| |
| Konu: Geri: Komik Fıkralar Paz Ağus. 23, 2009 6:38 pm | |
| Akıl hastanesinde deliler bir araya gelip kaçış planı yaparlar. elebaşları planı anlatır : -Büyük bir kütük bulup ilk önce 1. kapıyı, 2. kapıyı ve daha sonra 3. kapıyı kıracağız ve herkes başının çaresine bakıp kaç çacak. sabah olunca bir kütük bulurlar doğruca 1. kapıyı kırarlar, 2. kapıya koşup onu da kırdıktan sonra 3. kapıya yönelirler. 3. kapının açık olduğunu gören elebaşları der ki : -Arkadaşlar plan bozuldu geri dönün. | |
| Konu: Geri: Komik Fıkralar Paz Ağus. 23, 2009 6:38 pm | |
| bir gün temel çok paraya ihtiyaç duymuş ve arabasını satmaya karar vermiş oto pazarına gitmiş arabayı satacakmış arabanın uzerıne bir not bırakmış notta kornası hariç her yerınden ses gelir yazmış ) | |
| Konu: Geri: Komik Fıkralar Paz Ağus. 23, 2009 6:39 pm | |
| Ögretmen bir gün ögrencilerine söyle bir soru sormus : - Insanlarda istem disi çalisan sey nedir ? Ögrencilerden biri parmak kaldirip cevap vermis : - Tik tir hocam... Ögretmen soruyu bilen ögrencisine : - Aferin oglum senin adinne? diye sormus. Ögrenci : - Tüleyman hocam... demis... |
| |
| Konu: Geri: Komik Fıkralar Paz Ağus. 23, 2009 6:41 pm | |
| [tr][td]Küçük Ali okula başladığından beri her gün ögretmeni Aysel hanıma gidip, - "Öğretmenim beni yanlış sınıfa koydunuz, benim yerim birinci sınıf değil, ablam üçüncü sinifta ama ben en az onun kadar akıllıyım, hiç olmazsa beni üçüncü sınıfa alın." diye şikayet edermiş. Bundan sıkılan Aysel ögretmen bir gün Ali'yi kaptığı gibi okul müdürüne çıkmış ve olayı anlatmış. Okul müdürü: - "Peki" demiş, "Bu çocugu bir imtihan edelim, yeri üçüncü sınıfsa o sınıfa koyalım" ve baslamış sorgulamaya, - Iki kere iki? - Ali hemen "Dört" demiş, - "Sekiz kere dokuz?" Ali hemen -"Yetmis iki demis, -"Kaç mevsim var?" Ali hemen -"Dört" demis. Bu sirada Aysel hocada - "Müsaade ederseniz bir kaç soruda ben sorayim" demis ve sormus: - "Söyle bakalim Ali, ineklerde dört tane ama bende iki tane var, bu nedir?" Ali hemen -"Ayak" demis, Aysel hoca sormuş -"Peki senin pantolonunda olupta benim pantolonumda olmayan şey nedir?" Ali hemen yanitlamis -"Cep". Bunun üzerine Aysel hoca dönmüs müdüre, -"Üçe koyalım hocam" diyecekken Müdür, Aysel hocanin sözünü kesmiş, -"Hocam, bu çocugu üçe degil beşinci sınıfa koyalım, zira son iki suale ben doğru cevap veremedim" [/td][/tr] |
| |
| Konu: Geri: Komik Fıkralar Paz Ağus. 23, 2009 6:41 pm | |
| Öğretmen çocukların "mucize" kelimesini bulmalarını istiyormuş. - İnsan yirminci kattan düşüp ölmezse buna ne denur? - Tesadüf, demiş öğrenci Temel Öğretmen soruyu yinelemiş. - Peki, insan yirminci kattan ikinci kez düşer yine ölmezse ne denir? - Şans. - Peki üçüncü kez olsa? - Alışkanlık... | |
| Konu: Geri: Komik Fıkralar Paz Ağus. 23, 2009 6:42 pm | |
| Öğretmen derste şunları anlatıyordu: - Düğünlerde gelinler neden beyaz giyer bilir misiniz? Bu onların en mutlu günü olduğu için! Arka sıralardan bir ses yükselir; - Damatların neden siyah elbise giydiklerini şimdi anladım. | |
| Konu: Geri: Komik Fıkralar Paz Ağus. 23, 2009 6:43 pm | |
| Kekemenin biri bir gün kadıköy'de kekeme okulunu ararken okulun yerini bulamamış, en yakınındaki bir bakkala girip; - ''Kakakakarrdeşşşş, bubububurraaalarrrrdaddadada bi kekekemememe okukukukuluuu varmış, nenenenerededede bibibiliyomusususun?''. Bakkalda; - ''Okulun yerini bilmiyorum ağbiy, ama senin okula hiç ihtiyacın yok bence gayet iyi kekeliyorsun'' demiş... | |
| Konu: Geri: Komik Fıkralar Paz Ağus. 23, 2009 6:44 pm | |
| Delikanlı okulu bitirdikten sonra müracaat ettiği mağazada çalışmak üzere ise kabul edilmiş. Büyük bir sevinçle ertesi gün işe başlamak üzere mağazaya gelmiş. Mağaza yöneticisi sevecen ve sıcakkanlı bir şekilde delikanlıyı karşılayarak, "Hoşgeldin" diyerek ve delikanlının eline bir süpürge tutuşturarak, " İlk önce şu süpürgeyle arka taraftaki rafların altını temizleyiver" demis. Delikanlı kızgınlığı yüzünden belli olacak şekilde; "Ben üniversite mezunuyum". Yönetici bunun üzerine bir adım geriye çekilerek, "Özur dilerim, bilmiyordum. Süpürgeyi bana verirsen nasıl temizlik yapman gerektiğini gösteririm" | |
| | | | Komik Fıkralar | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |