### Türk oLmanın 41 hastaLığı & Gereksinimi... ###
3 posters
Yazar
Mesaj Sayısı : 401 Rep Güçü : 557 Kayıt tarihi : 22/08/09 Yaş : 29 Nereyee !!!! İş/Hobiler : Sabaha Kadar Pc Oynamak / Metin2 / Futbol/ Öyle Böyle Lakap : PaTRoN
Konu: ### Türk oLmanın 41 hastaLığı & Gereksinimi... ### Ptsi Ağus. 24, 2009 4:24 am
Her Türk bu özeLLikLerin çoğunu taşır...
1-Kardan adama tekme atma veya bozmaya calisma hastaligi
2-Yeni atilmis bir betona basma ve isim yazma hastaligi
3-Gazete ve dergilerdeki resimlere sakal biyik ve gözlük yapma hastaligi
4-En iyi arabayi ben kullaniyorum zannetme hastaligi
5-Kar topunun içine buz koyma hastaligi
6-Cep telefonu kullaniminin yasak oldugu ortamlarda Illede görüsme yapma hastaligi
7-Belediyenin duraklara koydugu saatlerin yelkovan ve akrebini sökme hastaligi
8-Kumsalda Deve güresi yapma hastaligi
9-Sahin marka arabayi Dogan görünümlü yapma hastaligi
10-Agaçlara ve parktaki banklara kalp ve isim bas harfi kazima hastaligi
30-Kimsenin herhangi bir konu hakkinda bilgisi olmadigini anladigimiz anda o konu hakkinda atip tutma hastaligi
31-Elektriksudogalgazvergitrafik cezasi vb.. faturalari son gününde ödeme hastaligi
32-Kar yagdiginda eve bolca ekmek alma hastaligi
33-Grup halinde bir meydana konan güvercinlerin üzerine kosup onlari kaçirmaya çalisma hastaligi
34-Evli olanlarin bekarlara sakin ha evlenme demesi hastaligi
35-Ayni filme giden insanlarin filmden çiktiktan sonra filmi birbirlerine anlatmalari hastaligi
36-18 yasina geldigi gün bara gitme hastaligi
37-Eline silah geçen birinin hemen o silahla saka yapma ihtiyaci duymasi hastaligi
38-Arabayla yolda giderken tanidik birini görünce arabayi sakadan onun üzerine dogru sürme hastaligi
39-Takim elbise giyince elini cebe sokma hastaligi
40-Tuttugu takim galip gelince havaya silah sikma hastaligi
41-Meslek arkadaslarina mesleki sakalar yapma hastaligi..
GeceForum™ `SH[A]RK^® ♦•AdmiN•♦
Mesaj Sayısı : 127 Rep Güçü : 1000140 Kayıt tarihi : 22/08/09 Yaş : 34 İsTanbuL İş/Hobiler : Bilgisayar... Bilgisayar..Bilgisayar..:D Lakap : PsiKoPaT
Konu: Geri: ### Türk oLmanın 41 hastaLığı & Gereksinimi... ### Ptsi Ağus. 24, 2009 4:12 pm
Güzel çoğu doğru
GeceForum™ Daisy •S. Moderatör•
Mesaj Sayısı : 308 Rep Güçü : 434 Kayıt tarihi : 31/08/09 Yaş : 30 CehenneT.. İş/Hobiler : Pc/Music/FootbaLL(Watch)/Tiyatro/Kitap... Lakap : Papatyam/jelibon/meLom..
Konu: Geri: ### Türk oLmanın 41 hastaLığı & Gereksinimi... ### Salı Eyl. 01, 2009 1:08 am
Ünlü birini gördügümüzde ona el sallama hastaligi
Bende var ya Foça'Rock'Fest^09'da konserde en öndeydim Murat Çopur'a eL saLLadım oDa Bana göz kırptı xP x))
GeceForum™ Demon ♦•AdmiN•♦
Mesaj Sayısı : 401 Rep Güçü : 557 Kayıt tarihi : 22/08/09 Yaş : 29 Nereyee !!!! İş/Hobiler : Sabaha Kadar Pc Oynamak / Metin2 / Futbol/ Öyle Böyle Lakap : PaTRoN
Konu: Geri: ### Türk oLmanın 41 hastaLığı & Gereksinimi... ### Salı Eyl. 01, 2009 1:11 am
Daisy demiş ki:
Ünlü birini gördügümüzde ona el sallama hastaligi
Bende var ya Foça'Rock'Fest^09'da konserde en öndeydim Murat Çopur'a eL saLLadım oDa Bana göz kırptı xP x))
### Türk oLmanın 41 hastaLığı & Gereksinimi... ###