Mesaj Sayısı : 401 Rep Güçü : 557 Kayıt tarihi : 22/08/09 Yaş : 29 Nereyee !!!! İş/Hobiler : Sabaha Kadar Pc Oynamak / Metin2 / Futbol/ Öyle Böyle Lakap : PaTRoN
Konu: En Güzel Şekilli MSN Nickleri C.tesi Ağus. 29, 2009 1:50 am
Herzaman seninleyim dediğin gün bile yanımda yoktun....
bırakıp giden bir gun dönmek ister !! bırak dönsün ne kaybettiğini görsün...
"Bir Kere Gittin Ya Artık Bin Kere Dönsende Boş...Sen Bende Bittin Artık Ömrünce Sevsende Boş... "
Ben seni mi Sevmişim Sana mı Yanmışım Sana mı inanmışım Sana mı aldanmış kanmışım Ben Ne Kadar Aptalmışım...!
Gerçek buysa yaşıyorsak Kader varda biz yazıyorsak Ben seni kaderime yazdım. İster siler gidersin ister kalır ömür boyu seversin....
Gideceğin yere beni de götür sewgili sorana başımın belası dersin!!!
Ya Sen Gidipte Uzaklara Bensizliğe Alışırsan...Ya Sen Sevgilim Ummadığım Kadar Beni Çabuk Unutursan...
Yerin kulağı var..benimde kulağım var.... ben yer miyim hayır yemeeem!!!
Yok Bu Kez Bakmayacağım Rahat Ol Sarılmayacağım Da Ama Ne Olur Cevabını Söyle Ve Git.. Senin Kadar Dayanıklı Olamayacağım Için Git.. Vazgeçeceksinki Vazgeçilmez Olasın
YoruLduğum sen değiLsin kendi yok oluşLarım ..
...bu sefer oyunun kurallarini kendim belirliyorum ben degil hayat benim istedigim kurallar icerisinde oynayacak...
ağırıma gitti be sevdiğimmeğer hiç bir değerim yokmuş...ağırıma gitti sevdiğimbeni hiç tanımamışsın..
Git zaten bana bir elvedayı çok görenin arkasından dur diyemem..
Yoklugunda Seni Özlemem GerekirkenVARLIĞINDA YOKLUGUNA HASRET BIRAKTIN.
GiDeN SewGiLideN Artıq VeFa BeKLeNMeZz(miş)!!BiR GüN GüCüM BiTeRdE İsYaN EdErSeM...BeNi O İsYaNKaR SeWDaLaRa GöMünnnnnnnnnn!!! Beni bos bir kutu farzeticimi ise sevginle donat... aKLiMDa_KaLaN**GiDi$iN_DeGiL**GeRi_GeLMeYi$iN ஐღღŞêŋiżĺiķBăŋaـ Cōķ Zōŗ ¤.Yąšąмăŋıň Fąŷđـšı Yōķღღஐçok sima tanıdım yüzlerini aklıma kazıdım adı anıldığında dostum dedim adım anıldığında tanımam dedi *ben bir insanı sevme cesaretini gösterdim ama sen insan olma nezaketini gösteremiosun Hani a$K Seni Yormu$tu...YoLun Sonuna Koymuu$tu..?
Artık Ben WaszGectim...YaLnıszLıqı Sectim..Hersey Bitti..AnLasana..
Bu Kesin ...Zaten inancımısz Olmasa war oLmanın anLamı anLamsızLıktan Baska Bir AnLama GeLirmiydi?
üSTü Sende KaLsın Hayat..Artık Benden aLacaın KaLmadı...
Anlamı Yok Doğan Hergüne Lanet Bu cocuk Sensiz Yapamadı AFFET
SiLDiKLERiM vardir bir de !!!onlar YANLI$LARIM ve Pi$MANLIKLARIMdir Adlari anilmaz hatirlari sorulmaz Sadece ""BEDDUALARIMDIR..