Mesaj Sayısı : 74 Rep Güçü : 99 Kayıt tarihi : 22/08/09 Yaş : 28 Blmmm İş/Hobiler : Çok Şeyler Lakap : xD
Konu: Sagopa Kajmer Diskografisi C.tesi Ağus. 22, 2009 4:20 am
ALBÜMLER
”Kötü İnsanları Tanıma Senesi”2008
Track List: 1 İntro 2 Ben Hüsrana Komşuyum 3 Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım 4 Düşersem yanarım 5 İki Tanık 6 Gölge Haramileri 7 Bir Çıkar Yolum Yok 8 Sahibinin Sesi 9 Beyaban 10 Sonumuz Yakın Mesafe 11 Gördüklerime İnanmam Gerek 12 Vesselam 13 Tek başınalığın Yolcusu 14 Yakın ve Uzak 15 Düşenin Dostu Olmaz 16 Dessas 17 Kötü İnsanları Tanıma Senesi
Sagopa Kajmer: Kırık çocuk (2007)
1)Sagopa Kajmer-kırık çocuk (80’s skull mix) 2)Sagopa Kajmer-kırık çocuk (80’s skull mix- İnstrumental) 3)Sagopa Kajmer-kırık çocuk (mickolodium mix) 4) Sagopa Kajmer-kırık çocuk (mickolodium mix- instrumental) 5) Sagopa Kajmer-kırık çocuk (orijinal versiyon) 6) Sagopa Kajmer-kırık çocuk (orijinal versiyon-instrumental)
Sagopa Kajmer & Kolera-İkimizi Anlatan Bişey (2007)
CD1 1-intro 2-ne bilirsin 3-monotonluk maratonu 4-bir var bir yok (featuring critical of critical madness) 5-sampiyonu sikar yaris 6-gam tozu ve dunyanin ninnisi 7-bagli hayatim pamuk ipligine 8-a dan z ye hiphop argosu (skit) 9-super ikili 10-kendim icin 11-af benim isim degil 12-kolaysa anlat 13-fani 14-biraz gülümsemeye ne dersin (skit) 15-emcee testi (featuring contribution x) 16-sahit varsa konussun 17-yarim goaaaae bir opus 18-can havli 19-malum tahrip izleri 20-herkesin bir sucu var 21-outro
CD2 ( Parçaların Beatleri )
1-intro 2-ne bilirsin 3-monotonluk maratonu 4-bir var bir yok 5-sampiyonu sikar yaris 6-gam tozu ve dunyanin ninnisi 7-bagli hayatim pamuk ipligine 8-super ikili 9-kendim icin 10-af benim isim degil 11-kolaysa anlat 12-fani 13-emcee testi 14-sahit varsa konussun 15-yarim goaaaae bir opus 16-can havli 17-malum tahrip izleri 18-herkesin bir sucu var
GeceForum™ xD •V.İ.P Üye•
Mesaj Sayısı : 74 Rep Güçü : 99 Kayıt tarihi : 22/08/09 Yaş : 28 Blmmm İş/Hobiler : Çok Şeyler Lakap : xD
1-Heyet İntro ( Kuvvet Senaryo 2) 2-2001 feat. ceza & Sahtiyan 3-Ekinoks 4-Buralarda Ayaz Var 5-Günah Tohumları (Tabu) 6-1 dk 7-Cenneti Sordum Yitirdiklerime 8-İki Dinle Bir Sus 9-Melodrama feat. Sahtiyan 10-Bir Savaş Bin Ölü 11-Benim İnim Hiphop feat. Mista Brown 12-Rap Eyleme 13-Güneşimden Çekil 14-Ar Gelir Yakın 15-Saltanatın Hakimleri feat. ceza 16-Dünya Koca Mekan 17-Terör Damlaları feat. ceza 18-Localistik Sömürü
1-Kuvvet Senaryo 2-Kıyamet Alameti 3-Katil Senfoni 4-Gerçekleri Gör (Rotalarım Şaştı) 5-Acımasız Yaşam 6-Kuytu Köşeler 7-Durum Beter Artık Yeter 8-Gözegöş Dişediş 9-Bu yaka (Bombala) 10-Vahşet kapında 11-Pes Etmek Yok teslim Olmak Yok 12-İnkar Boşuna (Yaşam Denen Komedi) feat. ceza 13-Duman (Çek İçine) 14-Sözlerim Silahım 15-Beyaz Ölüm (Kara Vatan) Feat. Jay One 16-Doğ ve Yaşa 17-Tek Başına Dimdirek Yaşa 18-Olacak Dostum 19-Kötülüğe Teslim Oluyor İnsan feat. Cabbar & Misero ------------------------------------------------------------------------------------------------
GORA - SOUNDTRACKS
1. Sagopa Kajmer - Al 1 de burdan Yak 2. Sagopa Kajmer - Marifetname 3. Sagopa Kajmer - Ihtiva Recetesi 4.Sagopa Kajmer - Gora Drama Turnz
Mic Check - YamYam Organizmalar ( feat. Sahtiyan ) Mic Check - Karatma Geceleri ( feat. ceza ) Mic Check - Toplama Kampi ( feat. ceza ) Mic Check - Televole ( feat. ceza ) Mic Check - Scratch Show / Video ( Privat ) Mic Check - TV8 Scratch ( ceza ve fuat ile ) Mic Check - Dream Tv programlari ( yilbasi canli )
Asya Senaaa - Toplama Kampı Feat. Dr.Fuchs Asya Senaaa - Terör DamlalarıAsya Senaaa - Kalbim Reosta Asya Senaaa - Karanlık Sokaklar Asya Senaaa - Kuvvetsel Konum Feat. Dumanyak Asya Senaaa - Rap Adına Asya Senaaa - Televole
Silahsiz Kuvvet - Diger Rapciler ILe Feat. ler /// (Albüm Disi Bazilari Albüm Ici)
Silahsiz Kuvvet - Karanlik Manzaralar ( prod. Mista B. ) Silahsiz Kuvvet - Cocukmuyum? ( feat. Sahtiyan / prod. Mista B. ) Silahsiz Kuvvet - Piston ( prod. Sahtiyan / feat. Kolera ceza mista b. ) Silahsiz Kuvvet - Cihana Hitabe Remix ( prod. Fuat / feat. ceza Sahtiyan ) Silahsiz Kuvvet - Amerikanciklara Selam (feat. Fuat ceza Sahtiyan ) Silahsiz Kuvvet - Lanet Sehir Istanbul ( feat. Statik ) Silahsiz Kuvvet - Inkar Bosuna Bak Aynaya (feat. Sozlu Taarruz) Silahsiz Kuvvet - Sana Bana Kalmaz Bu Dünya ( feat. Masta Kara ) Silahsiz Kuvvet - Kukla ( feat. Turbo ) Silahsiz Kuvvet - Rap Hediye ( feat. Sirhot ) Silahsiz Kuvvet - Illeti Name ( feat. Sahtiyan Mista Brown) Silahsiz Kuvvet - Bir Damla Su ( feat. Sözlü Taarruz ) Silahsiz Kuvvet - Subjectif Prespektif ( feat. Sirhot ) ---
Abstract Rude Prevail - Stop biting ////// Sagopa feat. Dr. Fuchs - Kara Maskeli istanbul Deep - Purple - Soldiers of Fortune ////// Sagopa Kajmer - icimdeki seytanin ensesindeyim Kishore Kumar and Lata Mangeshkar - Agar Tum Na Hote////// Sagopa Kajmer - Al 1 De Burdan Yak Jean Francois Michael - Coupable ////// Yokluk Icinde Varlik Ceksemde
Sagopa Kajmer - Stilo / orphaned land - seasons unite Sagopa Kajmer - Kör Savaşçı remix / TATU - 30 Minutes Sagopa Kajmer - Düşünen Ceset / Çağrı Film Müziği Sagopa K - Bir Pesimistin Gözyaşları / Kostas Pavlidis - Jastar Amenge Dur Sagopa Kajmer - Geçmişi Gölgeye Teslim Ettim / Empyrium - Autumn Grey Views Sagopa Kajmer - 24 / The Pianist - Nocturne in C minor (soundtrack) Sagopa K – Dilim Sert Rapim Mert / Yedi Karanfil – Bugün Sagopa K – İskeletler Diyarında Bir Et Parçası / Boom Bap Project - Odds on Favorite Sagopa K - Pesimist EP 2 / George Winston – Woods + George Winston - Colors of the Dance Sagopa K - Değişebilir Her An Adres / Apocalyptica - Beyond Time Sagopa K feat Fuchs – Tanrı Çekti Tüm Resimleri / Lacrimas Profundere - The Crown Of Leaving Silahsiz Kuvvet - Dört Tarafım Yalan / Orhan Gencebay - İç Benim İçin Silahsiz Kuvvet - Bir Savas Bin Ölü / Gotan Project - Cairo - ( Karunesh – Solitude Sagopa Kajmer feat. Mista Brown - Kor Savasci / Empyrium - Fossegrim Sagopa Kajmer - Maskeli Balo / MSG - Nightmare SAgopa Kajmer-Yeraltındaki Karanlık / Mt feat Dyaaa- Ütopya Sagopa K – İskeletler Diyarında Bir Et Parçası / Boom Bap Project - Odds on Favorite Silahsız Kuvvet - Doğ ve Yaşa / Orhan Gencebay – Ziyankar Silahsiz Kuvvet - Buralarda Ayaz Var / Yedi Karanfil - Govel Ördek Silahsiz Kuvvet - Göze Göz Dişe Diş / Yedi Karanfil - Iki Keklik Silahsız Kuvvet - Rap Eyleme / Wu-Tang – Visionz
GeceForum™ xD •V.İ.P Üye•
1) taş dibe düşmez orjinal version 2) taş dibe düşmez micKOLOdium mix 3) taş dibe düşmez orjinal version instrümental 4) taş dibe düşmez micKOLOdium instrümental
01 Intro 02 Kara Maskeli Istanbul Ft. Sagopa Kajmer Funky C 03 Tilki Dansi 04 Askerden Mektup 05 Bu Dünyada Yasadikca Savas Ft. 9.C.C. 06 Yalan 07 Dünya Dönüyor Ft. 9.C.C. 08 Interlude 09 Sokaklarin Melodisi Ft.Sagopa Kajmer Mista Brown 10 Dilimde Rapim Ft. Funky C 11 Havalar Attin Ft. 9.C.C. & Funky C 12 Bahanem 13 Minimalite feat. Dj Mic Check & Mista Brown (Remix) 14 Ümitsiz Daglar 15 Outro
1- rapstar 2- panorama harem 3- anneme 4- sabah basti geceyi (savas cocuklari part 2) 5- neyim var ki feat sagopa k 6- rudeboy vs. bad boy feat dr. fuchs