Lordelf •Üye•
Mesaj Sayısı : 59 Rep Güçü : 155 Kayıt tarihi : 13/09/09 GeceForum'dan İş/Hobiler : geceforum! Lakap : Legolas
| Konu: Tokio Hotel & Final Day Ptsi Eyl. 14, 2009 4:58 pm | |
| Final Day And now we're here again Up on your roof so high The whole world can just go to hell For all i care tonight I can feel the end is near It all has come as we had feared
And if our final day has come Let's pretend to carry on And if the end has now begun Live on Live on
I just can't believe the day has come When all the clocks stand still The horizon seems to disappear And all our dreams are unfullfilled I can feel the end is near It all has come as we had feared
And if our final day has come Let's pretend to carry on And if the end has now begun Live on Live on
This is our final day
This is our final day This is the final thunder Up on your roof so high Let's stay and wait for the morning Even if it's not in sight
Has our ending just begun? Don't care, pretend to carry on
And if our final day has come Let's pretend to carry on And if we stay we'll always Live on Live on
This is the final thunder Up on your roof so high Let's stay and wait for the morning Live on Live on This is our final day Son Gün Ve biz şimdi, yeniden buradayız Yukarıya senin çatında öyle yüksek Tüm dünya sadece, cehenneme gidebilir Herkes için ben, bu gece ilgi duyarım Ben, sonun, yakın olduğunu hissedebilirim O bütünüyle, bizim, korkmuş olduğumuz gibi geldi Ve eğer bizim son günümüz, gelseydi Haydi, devam etmeyi yapar gibi görünelim Ve eğer son şimdi, başlasaydı Yaşa Yaşa Ben sadece, günün, geldiğine inanamam Bütün saatlerin, hala durduğu zaman Ufuk, kaybolmak görünür Ve bizim bütün rüyalarımız, unfullfilleddir Ben, sonun, yakın olduğunu hissedebilirim O bütünüyle, bizim, korkmuş olduğumuz gibi geldi Ve eğer bizim son günümüz, gelseydi Haydi, devam etmeyi yapar gibi görünelim Ve eğer son şimdi, başlasaydı Yaşa Yaşa Bu, bizim son günümüzdür Bu, bizim son günümüzdür Bu, son gök gürültüsüdür Yukarıya senin çatında öyle yüksek Haydi, kalalım, ve sabahı bekleyelim Görüşte değilse bile Bizim sonumuz sadece, başladı mı? İlgi duyma, devam etmeyi yapar gibi görünme Ve eğer bizim son günümüz, gelseydi Haydi, devam etmeyi yapar gibi görünelim Ve eğer son şimdi, başlasaydı Yaşa Yaşa Ve eğer bizim son günümüz, gelseydi Haydi, devam etmeyi yapar gibi görünelim Ve eğer biz, kalırsak, biz, her zaman yapacağız Yaşa Yaşa Bu, son gök gürültüsüdür Yukarıya senin çatında öyle yüksek Haydi, kalalım, ve sabahı bekleyelim Yaşa Yaşa Bu, bizim son günümüzdür Arkadaşlar İngilizce ve Almanca Şarkıların Türkçe'ye çevirisi tam anlamıyla yapılamadığından şarkının türkçesi biraz garip gelebilir. | |
|