Lordelf •Üye•
Mesaj Sayısı : 59 Rep Güçü : 155 Kayıt tarihi : 13/09/09 GeceForum'dan İş/Hobiler : geceforum! Lakap : Legolas
| Konu: Tokıo Hotel & Monsoon Ptsi Eyl. 14, 2009 5:10 pm | |
| MonsoonI’m staring at a broken door,There’s nothing left here anymore.My room is cold,It’s making me insane.I’ve been waiting here so long,But the moment seems to ‘ve come,I see the dark clouds coming up again.Running through the monsoon,Beyond the world,To the end of time,Where the rain won’t hurtFighting the storm,Into the blue,And when i loose myself i think of you,Together we’ll be running somewhere newThrough the monsoon.Just me and you.A half moon’s fading from my sight,I see your vision in its light.But now it’s gone and left me so aloneI know i have to find you now,Can hear your name, i don’t know how.Why can’t we make this darkness feel like home?Running through the monsoon,Beyond the world,To the end of time,Where the rain won’t hurtFighting the storm,Into the blue,And when i loose myself i think of you,Together we’ll be running somewhere newAnd nothing can hold me back from you.Through the monsoon. hey! hey!I’m fighting all this power,Coming in my wayLet it sail me straight to you,I’ll be running night and day.I’ll be with you soonJust me and you.We’ll be there soonSo soon.Running through the monsoon,Beyond the world,To the end of time,Where the rain won’t hurtFighting the storm,Into the blue,And when i loose myself i think of you,Together we’ll be running somewhere newAnd nothing can hold me back from you.Through the monsoon.Through the monsoon.Just me and you.Through the monsoon.Just me and you. MusonKırık bir kapıda başlıyorumArtık burada bırakılan hiçbir şey yoktur.Odam soğukBu beni çıldırtıyorBen, öyle uzun burayı beklemekteyimAma an, gelir ve görünürGörüyorum karanlık bulutlar yeniden geliyorMusonun arasında koşmakDünyanın ötesindeZamanın sonuYağmurun incitmeyeceği yerMavinin içindeFırtınayla kavga etmekVe seni düşündüğüm zaman kendimi salıveriyorumBiz bir arada, yeni bir yere koşacağızMuson.Sadece ben ve sen.Yarım ay, benim görüşümü kurutuyorBen, senin görüşüne onun ışığını görürüm.Ama şimdi gitmiş olur, ve, öyle ben yalnız bırakılırBiliyorum seni bulmak zorundayım şimdiSenin ismini duyabilirmiyim, nasıl bilmiyorumNeden karanlığı evimiz gibi hissedemiyoruzMusonun arasında koşmakDünyanın ötesindeZamanın sonuYağmurun incitmeyeceği yerMavinin içinde fırtınayla kavga etmekVe seni düşündüğüm zaman kendimi salıveriyorumBiz bir arada, yeni bir yere koşacağızVe hiçbirşey senin arkandan beni tutamazMusonun arasında hey! hey!Bütün enerjiyle kavga ediyorumBenim yoluma gelmekBeni doğrudan sana getirmesi için ona izin verGece gündüz koşuyor olacağım.Yakında seninle olacağımSadece ben ve sen.Yakında orada olacağızÖyle yakında.Musonun arasında koşmakDünyanın ötesindeZamanın sonuYağmurun incitmeyeceği yerMavinin içinde fırtınayla kavga etmekVe seni düşündüğüm zaman kendimi salıveriyorumBiz bir arada, yeni bir yere koşacağızVe hiçbirşey senin arkandan beni tutamazMusonun arasındaMusonun arasındaSadece ben ve sen.Musonun arasındaSadece ben ve sen. Eğer başka istediğiniz şarkılar olursa ö.m. atabilirsiniz... | |
|