Mesaj Sayısı : 59 Rep Güçü : 155 Kayıt tarihi : 13/09/09 GeceForum'dan İş/Hobiler : geceforum! Lakap : Legolas
Konu: Tokio Hotel & Break Away Ptsi Eyl. 14, 2009 5:08 pm
Break Away
I've got other plans today Don't need permission anyway 'cause here we're standing after all With my back against the wall Against the wall
I put all the blame on you 'bout me in all that i went through You don't give me any choice Now i'm gonna make some noise Make some noise
I feel so Claustrophobic here Watch out Now you better disappear You can't make me stay I'll break away Break away
I'm warning you, don't follow me I won't miss you, can't you see What you wanted it didn't work Go on digging in the dirt In the dirt
Cold sweat on your brow Now you can hear me shout The world is about to distruct Now i'm gonna pull the plug Pull the plug
I feel so Claustrophobic here
Watch out Now you better disappear You can't make me stay I'll break away Break away
No one counting all your lies No more waiting for your goodbyes It's too late Much too late
You are like a bitter pill That i had to take Against my will
I feel so Claustrophobic here Watch out Now you better disappear You can't make me stay I'll break away Break away
Break away
Break away
Kaçacağım Bugün başka planlarım var. Hiçbir şekilde izine ihtiyacım yok. Çünkü her şeye rağmen ayaktayım Sırtım duvara karşı Duvara karşı. Bütün suçu sana yüklüyorum.
Başıma gelen her şey konusunda Bana başka alternatif bırakmıyorsun. Şimdi sana biraz gürültü yapacağım.
Gürültü yapacağım. Burada çok fazla Karanlıktan korkuyorum.
Dikkat et! Şimdi yok olsan daha iyi Burada kalmamı sağlayamazsın
Kaçacağım Kaçacağım
Seni uyarıyorum, beni takip etme Seni özlemeyeceğim, anlamıyor musun İstediklerin işe yaramıyor Çöplükte debelenmeye devam et
Alnındaki soğuk terler Çığlıklarımı duyabiliyorsun. Dünyan yıkılmak üzere
Çünkü şimdi fişi çekeceğim Fişi çekeceğim Burada çok fazla Karanlıktan korkuyorum
Kaçacağım Kaçacağım
Yalanlarını artık saymak yok Güle güle demeni beklemek yok
Artık çok geç Hem de çok geç Acı bir hap gibisin Hem de almak zorunda olduğum İstememe rağmen
Burada çok fazla Karanlıktan korkuyorum
Kaçacağım Kaçacağım
Burada çok fazla Karanlıktan korkuyorum
Dikkat et!
Şimdi yok olsan daha iyi Burada kalmamı sağlayamazsın
Kaçacağım Kaçacağım Kaçacağım
İstediğiniz şarkılar olursa bana ö.m. atabilirsiniz.